Ronald Bouwhuis van restaurant Kawop stelde een menu samen uit de tijd van Bach, geïnspireerd op dit leuke boek van Karen Groeneveld en Govert Jan Bach (echt familie van Johann Sebastian Bach): Aan tafel met Johann Sebastian Bach. Tijdens het diner zijn de schrijvers aanwezig. Zij vertellen over hun speurtocht naar de eetgewoontes in de tijd van Bach. De muziek wordt verzorgd door gitarist Arnold Slaghek. Laat u verrassen door deze culinaire reis in de barok. Er is ruimte voor maximaal 40 gasten, dus wacht niet te lang met reserveren!

Het menu
We starten met een amuse, waarna een driegangen-diner volgt. Het hoofdgerecht is vlees én vis en wordt geserveerd op schalen. U kunt aan tafel een van beiden kiezen, óf beide proeven. Voor vegetariërs is er uiteraard een eigen gerecht. Voor het voor- en hoofdgerecht zijn twee Duitse wijnen geselecteerd. Na afloop is er een kopje koffie of thee.

DINER RESERVEREN

Diner is volgeboekt, maar vanwege corona is de kans op afmeldingen groot. Stuurt u alstublieft een mail naar info@bachwekenlochem.nl als u belangstelling heeft. We berichten u zo snel mogelijk als er alsnog ruimte is.

Datum: zondag 20 maart
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Restaurant Kawop, Markt, Lochem
Prijs Bachdiner, € 59,50 inclusief 2 glazen wijn en kopje koffie/thee na afloop. Er is ruimte voor maximaal 40 gasten). Diner is volgeboekt, maar de kans op afmeldingen is niet gering vanwege corona. Graag een mail naar info@bachwekenlochem.nl als u belangstelling heeft, dan berichten we u zo snel mogelijk.

Dinerreservering: online via bachwekenlochem.nl. Daarnaast zijn kaartjes verkrijgbaar bij boekhandel Lovink aan de Markt in Lochem. Voor de verkoop van de kaartjes worden servicekosten gerekend.

Vegetarisch eten? Nadat u de kaarten heeft besteld, graag een mail naar info@bachwekenlochem.nl met uw naam en/of de namen van degenen die vegetarisch willen eten. Dank u wel.

Organisatie: Bachweken Lochem