Wij hebben inmiddels een e-mail-brief gestuurd naar de bezoekers met een kaartje waarvan wij een e-mailadres hebben. Dat geldt voor de volgende uitvoeringen.

 • Opening van de Bachweken in museum MORE
 • Harpsoon in museum STAAL
 • Coen Dijkstra in de Synagoge
 • Bachspektakel

Van de mensen die voor deze uitvoeringen een kaartje hebben gekocht in boekhandel Lovink in Lochem of in boekhandel Bechtle in Gorssel, hebben we nog niet alle mailadressen kunnen achterhalen. Daarom het verzoek aan u om een mailtje te sturen als u een kaartje heeft of meerdere kaartjes, en daarover nog geen bericht van ons heeft ontvangen:

Wij hebben het volgende geschreven in de brief.

Beste bezoeker van de Bachweken Lochem 2020,

Helaas kunnen de Bachweken Lochem 2020 niet doorgaan vanwege Corona. We zijn van plan het programma door te schuiven naar volgend jaar – en we hopen van harte dat u daarbij weer aanwezig zult zijn – maar daar kunnen we nu voorlopig nog niet voldoende duidelijkheid over krijgen.

Wij willen daarom niet langer wachten om de Bachweken 2020 financieel af te sluiten. We zullen – als u dat wilt – het geld van uw kaartje/kaartjes dat wij ontvangen hebben aan u retourneren. Voor de Opening van de Bachweken rekenen we € 7,50 voor door ons gemaakte kosten. Voor Harpsoon € 4,-, en voor Coen Dijkstra en het Bachspektakel € 2,-.

Wilt u alstublieft uw banknummer sturen naar info@bachwekenlochem.nl? Uw bankgegevens zijn immers niet vastgelegd bij de (online) kaartverkoop. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Schenking?
Zoals u weet treft de Corona-crisis de culturele sector in het hart: zowel uitvoerenden als organisatoren. Het is altijd heel vervelend om te vragen, maar een schenking zou zeer welkom zijn. Als het even kan willen wij de professionele uitvoerenden van bovenstaande vier uitvoeringen een tegemoetkoming bieden.  

*      50%
*     100%
*     Vrije gift


U krijgt er ook wat voor terug. U ontvangt van ons als eerste het programma, en we bieden u in 2021 graag een korting van 10% op kaartjes voor de Opening van de Bachweken. En, als u er geen bezwaar tegen heeft, ontvangt u ook af en toe een nieuwsbrief van ons. We blijven graag met u in contact.

Met hartelijke groeten,
Boeije Jansen
Voorzitter Stichting Bachweken Lochem

Had u een kaartje gekocht voor een van de andere uitvoeringen tijdens de Bachweken, neemt u dan contact op met de desbetreffende organisatie of kijkt u op hun websites.

2 comments
  1. Beste Martha,
   Met excuus voor de late reactie.
   Maar u heeft ongetwijfeld inmiddels begrepen dat alle uitvoeringen waarbij mensen in een ruimte samen luisteren naar muziek zijn afgelast. Klein en groot.
   Het kan zijn dat Jan Geert Heuvelman als beiaardier blijft spelen vanuit de Gudulatoren op de woensdagochtenden van 10 – 11 uur. Advendo overweegt met een kleine groep in de binnenstad te spelen, en mogelijk dat de Vespers met Collegium Gudulae op 10 april doorgaan. Dat is een beslissing van PG Lochem. Kijkt u daarvoor op pglochem.nl.
   Dank voor uw belangstelling, Marianne Scheepens
   Namens bestuur St. Bachweken Lochem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *