Bachweken Lochem van 9 maart - 29 maart 2024

Voor ouderen die niet meer in de gelegenheid zijn om een concert te bezoeken, speelt Cornelie in verzorgingshuizen. Lichte muziek anno 1700 om op te dansen of bij weg te dromen. Want Johann Sebastian Bach componeerde naast de beroemde grote werken als de Matthäus Passion en de Johannes Passion heel veel muziek voor de huiselijke sfeer. Heel geschikt voor deze korte concerten.


Data en tijden


Vrijdag 15 maart:
Hoge Weide: 14.30-15.15 uur
Huize Dahme: 16.00-16.45 uur

Dinsdag 26 maart:
Huize Gudula: 14.30-15.15 uur
Tusselerstaete: 16.00-16.45 uur

Toegang gratis

Organisatie: Bachweken Lochem
Meer info via info@bachwekenlochem.nl

Cornelie Wannee

Cornelie Wannee is afgestudeerd aan het conservatorium als klassiek violist. Ze studeerde o.a. bij Hans Lub, Arjen Beintema, Heinz Oberdorfer en Hans Wijnberg. Na haar afstuderen heeft ze zich ook ontwikkeld in de Ierse folk en Joodse muziek. Daarnaast heeft zij haar grenzen verlegd binnen de muziek van tot multi-instrumentalist (viool, ukelele, zang, piano, fluit, accordeon), muzikant en acteur bij muziektheater en is zij singer- songwriter.
Momenteel geeft zij solo optredens, speelt zij in een Ierse folk band en werkt zij regelmatig in projecten van koor begeleidingen. Daarnaast heeft zij een lespraktijk en geeft zij muziektherapie.