Met trots kondigen wij aan de internationaal vermaarde Eric Vloeimans op trompet samen met top musicus Jörg Brinkmann op cello. Zij geven hun concert in de geest van Johann Sebastian Bach tijdens de Bachweken in Lochem. Het werk van Eric wordt gekenmerkt door een melodische en lyrische kracht en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd. In onze Gudulakerk met zijn geweldige akoestiek gaat dat ongetwijfeld fantastisch klinken.

KAARTJES KOPEN

Zijn motto is: ‘Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt’. Hij geeft daarbij echter nooit toe aan de smaak van het grote publiek, en blijft altijd zichzelf.

Eric Vloeimans – trompet
Jörg Brinkmann – cello

KAARTJES KOPEN

Datum: 31 maart 2023
Locatie: Grote of St.-Gudulakerk
Tijd: 20.00 – 21.15 uur
Entree: € 20,00

Organisatie: Stichting Bachweken Lochem

Arrangement met overnachting in Hotel Hof van Gelre
Extra genieten van het concert, zonder aan een terugreis te moeten denken. Boek een overnachting bij Hotel Hof van Gelre op loopafstand van de St. Gudulakerk. Het Hof van Gelre heeft een speciaal arrangement met kaartje voor het concert van Eric Vloeimans & Jörg Brinkmann op een gereserveerde plaats. Kijk op hofvangelre.nl/